Quantcast
Channel: بررسی موبایل‌ها –تکنوتاچ
Viewing all articles
Browse latest Browse all 16

مقایسه عملکرد ال‌جی جی ۴ در بنچمارک‌ و واقعیت‌

$
0
0

عملکرد یک فاکتور کلیدی در موفقیت تلفن‌های هوشمند محسوب می‌گردد و از پرچمدارانی که هر سال به بازار می‌آید، انتظار می‌رود عملکرد متفاوت و خوبی را به نمایش بگذارند. جهت برآورده ساختن انتظارات، کمپانی‌های سازنده به استفاده از چیپست‌های جدید برای هماهنگی سخت افزار و نرم‌افزار‌های مدرن روی می‌آورند.

G4، پرچمدار جدید ال‌جی برای سال ۲۰۱۵ است که با توجه به G3، که یکی از بهترین‌های سال گذشته به شمار می‌رود، آمده تا انتظارات بسیاری از کاربران را برآورده کند. در ادامه این مطلب، عملکرد این گوشی یاد شده را از نظر بنچمارک‌ها و در واقعیت بررسی می‌کنیم.

در جدول زیر، می‌توانید نتایج کسب شده توسط G4 را در بهترین و معروف‌ترین بنچمارک‌ها مشاهده کنید. همانطور که مشاهده می‌شود، دستگاه مذکور عملکرد مناسبی را به عنوان یک پرچمدار به نمایش می‌گذارد هرچند در برخی موارد، پیشرفت زیادی نسبت به نسل قبلی مشاهده نمی‌شود. این نکته نیز قابل توجه است که HTC One M9 در سه تست مختلف امتیاز بیشتری نسبت به LG G4 کسب کرد اما پرچمدار ال‌جی، در بنچمارک SunSpider عملکردی بهتری را به نمایش می‌گذارد.

Benchmark Test Score
AnTuTu ۴۸۷۷۸
Quadrant ۲۳۸۶۰
Geekbench 3 ۱۱۱۸ (single-thread) 3515 (multi-thread)
AndEBench Pro ۸۹۱۵
۳DMark Ice Storm Unlimited ۱۸۵۲۰
SunSpider 1.0.2 ۷۵۶٫۶ms

همچنین این نکته را در نظر داشته باشید که بنچمارک‌ها تنها عددی تقریبی هستند که عملکرد کلی دستگاه را نشان می‌دهند و نباید نظرات و تصمیمات خود را بر پایه این اعداد بنا کرد. موردی که واقعا اهمیت دارد، عملکرد دستگاه در استفاده روزمره است که در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت.

واقعیت

جی ۴ سریع است، اما نه به اندازه تلفن‌های هوشمند هم رده خود. یک پردازنده شش هسته‌ای Snapdragon 808 قلب تپنده این پرچمدار است؛ این پردازنده سرعتی معادل ۱٫۸GHz برای دو هسته و ۱٫۴GHz برای چهار هسته دیگر دارد و توسط ۳ گیگابایت حافظه رم همراهی می‌شود. نتیجه، سخت افزاری قوی و پرسرعت، حداقل روی کاغذ، را به ما نشان می‌دهد اما این تلفن هوشمند در اجرای برخی اعمال روزانه، دچار مشکلاتی هرچند کوچک خواهد بود.

به عنوان مثال، هنگام پایین کشیدن نوار اعلان‌ها، مشکلاتی در اجرای انیمیشن‌ها به وضوح قابل مشاهده است. یا پس از تپ کردن روی آیکن برنامه‌ای، باز شدن برنامه یک یا دو ثانیه به طول می‌انجامد. LG G4 هنوز هم یک پرچمدار قوی محسوب می‌شود اما میزان لگ‌ها و مشکلات تا حدی است که نمی‌توان آن‌ها را نادیده گرفت. تعیین منشا سخت‌افزاری یا نرم افزاری بودن چنین مشکلاتی دشوار است، اما ال‌جی باید راهی برای حل این مسائل بیابد.

اما با توجه به اینکه G3 نیز نرم افزاری مشابه دارد و چنین مشکلاتی خیلی کم در آن دیده می‌شود، به نظر می‌رسد این کندی‌ها از سخت افزار نشات می‌گیرند. ممکن است برخی از این مشکلات مربوط به استفاده ال جی از پردازنده اسنپ‌دراگون ۸۰۸ باشد. HTC در M9 از نسخه قوی تر این پردازنده، یعنی Snapdragon 810، استفاده می‌کند و عملکرد خوبی را به نمایش می‌گذارد. با این وجود، احتمالا LG می‌توانست با استفاده از نرم افزاری بهینه شده، این اختلالات را تا حد زیادی کاهش دهد. البته امیدواریم آپدیتی برای این کار منتشر شود.

نتیجه گیری

LG G4 دستگاهی بی‌نظیر است و از عملکردی مناسب بهره می‌برد. اما کند شدن‌ها و اختلالات موجود در آن، تجربه شیرین استفاده از آن را خدشه دار می‌کند. با وجود چنین امکاناتی، این دستگاه باید انتظارات را برای مدت زیادی برآورده کند و وجود چنین مشکلاتی در بدو ورود به بازار، نشانه خوبی نیست.

منبع: Androidandme

تکنوتاچ را در شبکه‌های اجتماعی توییتر، فیسبوک، اینستاگرام و گوگل پلاس دنبال کنید.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 16

Latest Images

Trending Articles





Latest Images